Spring naar de inhoud

14

kudde immuniteit groepsimmuniteitZijn ongevaccineerde mensen als schuldige aan te wijzen voor uitbraken en het besmetten van andere kinderen? Is het onethisch om niet te vaccineren? Zijn ouders die niet vaccineren 'free riders"? M.a.w. surfen ongevaccineerde kinderen opportunistisch mee op de immuniteit van gevaccineerden?

Groepsimmuniteit betekent in het kort: als je binnen een groep genoeg mensen vaccineert, dan zijn ook de ongevaccineerden door hen beschermd. Als je niet vaccineert, dan zal de vaccinatiegraad dalen en kan dit zorgen voor nieuwe uitbraken en kunnen ziektes weer terug komen.  De gewenste vaccinatiegraad ligt voor de meeste infectieziektes rond de 95%. De term 'groepsimmuniteit' wordt keer op keer aangehaald door de media en in vrijwel elke vaccinatiediscussie. Is er wetenschappelijke gronding voor groepsimmuniteit? read more

2

Title: Aluminium in brain tissue in autism Authors: Matthew Mold, Dorcas Umar, Andrew King, Christopher ExleyIn november 2017 verscheen er een baanbrekend onderzoek naar een verband tussen aluminiumhydroxide, gebruikt in vaccins, en autisme. Het onderzoek van o.a. professor Christopher Exley werd gepubliceerd in het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

Aluminium in vaccins?

Waarom zit er eigenlijk aluminium in vaccins? Aluminium is een neurotoxische stof die wordt toegevoegd aan bepaalde vaccins. Het wordt toegevoegd als adjuvant en is bedoeld om het immuunsysteem te irriteren, zodat het in actie komt.

In november 2017 verscheen er een baanbrekend onderzoek naar een verband tussen aluminiumhydroxide, gebruikt in vaccins, en autisme. Het onderzoek van o.a. professor Christopher Exley werd gepubliceerd in het Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.